Dit is Amersfoort Supervisie

Op 9 november 2019 is Amersfoort Supervisie gestart. Amersfoort Supervisie komt voort uit de ervaringen met stichting Livingstone. Daar leren jongeren op een vrolijke, praktische, uitdagende en intense manier hoe zij bewogen en betrokken kunnen zijn bij de medemens. Het is leren en in de praktijk brengen tegelijk.

We hebben geleerd hoe belangrijk het is om eenvoudig en authentiek te zijn en dat het essentieel is dat je met je hart kunt werken en leven. We hebben met vallen en opstaan geleerd dat het leven vallen en opstaan is; en dat dat prima is. We hebben ontdekt dat het accepteren en ondersteunen van elkaar echt een goede basis is en dat radicale keuzes vaak niet in je context maar in jezelf moeten plaatsvinden. Het leren leven en het louteren van je zelf geeft schoonheid en meesterschap, hebben we gezien.

De principes van leren en werken tegelijk, van vallen en opstaan en het streven naar schoonheid en meesterschap vind je allemaal terug in supervisie. Supervisie richt zich op de (jong-) professionals en op professionals die hun glimlach zijn kwijtgeraakt en deze graag terug willen.
Amersfoort Supervisie is er voor jou.

Missie

Onze missie is professionals tot bloei brengen door hen te helpen zichzelf te zijn in het werk en de eigen passie en professie met elkaar te verbinden. We willen professionals stimuleren om de wereld mooier te maken, niet per sé door heldendaden te verrichten, maar door zichzelf het hart en ziel en met alle deskundigheid te kunnen geven aan het werk. Wij vinden het essentieel dat iedere professional met een glimlach naar het werk gaat en daarmee zichzelf en anderen verlicht.

Motivatie

Wij geloven dat alle mensen de opdracht hebben goed voor elkaar en voor deze aarde te zorgen. Te werken aan een mooiere wereld dus. Door professionals te laten ontdekken hoe je jezelf kunt zijn in je werk en hoe je met meer passie en professie je werk kunt doen, helpen we hen de glimlach (terug) te krijgen in het werk. Daarmee dragen we bij aan een mooiere wereld en daar worden wij gelukkig van!